Takrengöring/taktvätt i Göteborg med omnejd

För fastighetsägaren

Vilken husägare har inte suckat och tänkt att det verkligen är dags att ta tag i att ta bort mossa på taket? Vi erbjuder helhetslösningar för dig och din fastighet. Det behöver inte vara särskilt svårt att ta bort mossa på tak om man tar hjälp. Mossa på taket är inte speciellt vackert och att ta bort mossa på takpannor kan verkligen höja värdet på din fastighet.

Varning för mossa!

Vad inte många vet är att mossa på tak kan orsaka stora problem i längden och att det faktiskt är en investering att rengöra sitt tak. Mossan som växer på taket drar åt sig fukt vilket också gör att takpannan under blir fuktig och kan frysa sönder under vintern. Risken finns också att fukten sprider sig ner i bärläkten som pannorna vilar på och orsakar röta och stora problem. En vanlig villaförsäkring täcker nästan aldrig skador av det här slaget.

Varför rengöra tegeltak?

Att behandla takpannor är ett sätt att förlänga livslängden avsevärt. En av fördelarna med att använda sig utav en fackman är att vi vet vad vi sysslar med, vet man inte hur man ska göra finns en risk att man trycker in vatten i isoleringen via springor och kanter.

Anlita oss för att bli av med mossa och annan påväxt på ditt tak, få ett skinande rent resultat på ett enkelt, säkert och effektivt sätt.

Viktigt att behandla taket

Det är ett smutsigt, tungt och farligt jobb att tvätta tak, mossborttagning gör att taket kan bli oerhört halkigt. När man rengör taket försvinner all påväxt och mossa på takpannorna och de byter färg. Om takpannorna är så pass nya att originalfärgen fortfarande är kvar kommer taket att se som nytt ut. Är takpannorna äldre så har troligtvis färgen släppt och takpannornas gråa betongfärg kommer fram. Om färgen släppt kan man välja att behandla eller måla taket.

Takrengöring - Pris

Vill du få ett finare tak och höja värdet på ditt hus eller fastighet? Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert för just dig!

takrengöring