Takrengöring & taktvätt i Göteborg med omnejd

Taktvätt för fastighetsägaren

Vi erbjuder taktvätt i Göteborg och Västsverige! Vilken husägare har inte suckat och tänkt att det verkligen är dags att ta tag i att ta bort mossa på taket? Mossa är inte speciellt vackert, och att ta bort mossa på taket kan verkligen höja värdet på din fastighet. Ta hjälp av oss på Floda Takvård att få ett fräschare tak - vi erbjuder alltid kostnadsfri offert!

Takrengöring för bostadsrättsföreningen

Vi har många samarbeten med bostadsrättsföreningar runt om i Västsverige där vi utför taktvätt vid behov. Är du medlem och/eller styreslsemedlem i en bostadsrättsförening och vill fräscha upp taket? Kontakta oss så kommer vi ut och informerar er förening om hur vi arbetar och vad vi kan göra för er. Vi har lång erfarenhet och hjälper er gärna med taktvätt i Göteborg eller kranskommunerna, med målet att få ditt tak att bli som nytt igen.

Varning för mossa på taket!

Vad inte många vet är att mossa på tak kan orsaka stora problem i längden och att det faktiskt är en investering att rengöra sitt tak. Mossan som växer på taket drar åt sig fukt vilket också gör att takpannan under blir fuktig och kan frysa sönder under vintern. Risken finns också att fukten sprider sig ner i bärläkten som pannorna vilar på och orsakar röta och stora problem. En vanlig villaförsäkring täcker nästan aldrig skador av det här slaget.

Varför rengöra tegeltak?

Att behandla takpannor är ett sätt att förlänga livslängden avsevärt. En av fördelarna med att använda sig av en fackman är att vi vet vad vi sysslar med, vet man inte hur man ska göra finns en risk att man trycker in vatten i isoleringen via springor och kanter.

Anlita oss för att bli av med mossa och annan påväxt på ditt tak, få ett skinande rent resultat på ett enkelt, säkert och effektivt sätt.

Viktigt att behandla taket

Det är ett smutsigt, tungt och farligt jobb att tvätta tak, mossborttagning gör att taket kan bli oerhört halkigt. När man rengör taket försvinner all påväxt och mossa på takpannorna och de byter färg. Om takpannorna är så pass nya att originalfärgen fortfarande är kvar kommer taket att se som nytt ut. Är takpannorna äldre så har troligtvis färgen släppt och takpannornas gråa betongfärg kommer fram. Om färgen släppt kan man välja att behandla eller måla taket.

Taktvätt - Pris

Vill du få ett finare tak och höja värdet på ditt hus eller fastighet? Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert för just dig!

takrengöring